Blog


Header Boudoir met Aline in Gent

Boudoir met Aline in Gent

Aline boekte een boudoir reportage om haar zelfvertrouwen een boost te geven. Na een heerlijke verwenbeurt door de visagiste maakten we volgende reportage!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Anna in Lokeren

Boudoir met Anna in Lokeren

Anna wenste voor Valentijn haar man te verrassen met een mooie sensuele fotoshoot!Naast de fantastische ervaring konden wij haar ook blij maken met volgende mooie fotoreeks

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Lies in Brugge

Boudoir met Lies in Brugge

Lies had een relatiebreuk achter de rug en wou de bladzijde definitief om slaan. Onze boudoir reportage vormde de nodige boost aan zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Vera in Hasselt

Boudoir met Vera in Hasselt

Een origineel cadeau voor een man die -als je zijn woorden mag geloven- alles al heeft? Vera ging op zoek en boekte een mooie en sensuele fotoshoot in lingerie bij Kockel Fotografie! En of haar man blij was met het eindresultaat...

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Griet in Leuven

Boudoir met Griet in Leuven

Griet ontving van haar man een sensuele fotoshoot in lingerie als verjaardagscadeau. Een body positivity shoot voor de mama van 2. Ongekend terrein maar wat zag je haar genieten! Hier een selectie uit de resultaten.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Eleonora in Lier

Boudoir met Eleonora in Lier

Eleonora wilde haar vriend verrassen met een mooie boudoir reportage die sensualiteit uitstraalt. Afgewisseld met kleur en zwart wit maakten we volgend resultaat!

Bekijk de foto's
Header Outdoor boudoir met Abby Curious in Geel

Outdoor boudoir met Abby Curious in Geel

Een boudoir fotoshoot kan doorgaan bij jou thuis, in een mooie B&B, maar ook buiten! Voor deze shoot trok ik met Abby Curious naar een mooie buitenlocatie in de Kempen.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Anke in Kampenhout

Boudoir met Anke in Kampenhout

Anke -mama van 3- kreeg een boudoir reportage cadeau van haar man. In een sfeervolle loft in Kampenhout brachten we haar op z'n mooist in beeld.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Nele in Bornem

Boudoir met Nele in Bornem

Nele gaf haar man mooie boudoir foto's cadeau voor hun 10e huwelijksverjaardag! Met de mooie resultaten met voornamelijk natuurlijk licht zal dit zeker en vast lukken!

Bekijk de foto's
Header Sensueel naakt met Charlotte in Dendermonde

Sensueel naakt met Charlotte in Dendermonde

Charlotte contacteerde me voor een body positivity naakt reportage. In haar gezellige appartement met veel lichtinval kwamen we tot volgende resultaten.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Katrijn in Willebroek

Boudoir met Katrijn in Willebroek

Als cadeau voor de 30e verjaardag van haar man, boekte Katrijn een boudoir reportage. Resultaat van deze thuisreportage is een mix van mooie, sensuele en op en top vrouwelijke naakt en boudoir foto's!

Bekijk de foto's
Header Relax met Anne in Temse

Relax met Anne in Temse

Samen met Anne werkte ik een cosy relax reportage uit.Het resultaat is volgende reeks van ontspannen, vrouwelijke foto's!

Bekijk de foto's
Header Natuurlijk licht met Michelle in Antwerpen

Natuurlijk licht met Michelle in Antwerpen

Onlangs mocht ik model Michelle voor mijn lens verwelkomen. De shoot werd gerealiseerd met énkel natuurlijk licht in een moderne woning.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Saskia in Sint-Niklaas

Boudoir met Saskia in Sint-Niklaas

Saskia en haar man wensten een mooie foto om omhoog te hangen in hun slaapkamer.Op die manier kwamen ze bij Kockel Fotografie terecht voor een sensuele boudoir reportage!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Annick in Antwerpen

Boudoir met Annick in Antwerpen

Ook als volslanke dame kan je perfect schitteren tijdens een boudoir fotoreportage! Dat bewees Annick tijdens de reportage bij haar thuis. Wist je trouwens dat zij de boudoir shoot cadeau kreeg van haar collega's?! Fantastisch toch!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Evelien in Mechelen

Boudoir met Evelien in Mechelen

Evelien wou haar vriend verrassen met een leuke fotoshoot in lingerie. Het werd een mooie en sensuele reportage bij haar thuis. Keuken, living of slaapkamer? Alle locaties zijn goed om een mooie boudoir reportage te realiseren!

Bekijk de foto's