Blog


Header Natuurlijk licht met Michelle in Antwerpen

Natuurlijk licht met Michelle in Antwerpen

Onlangs mocht ik model Michelle voor mijn lens verwelkomen. De shoot werd gerealiseerd met énkel natuurlijk licht in een moderne woning.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Saskia in Sint-Niklaas

Boudoir met Saskia in Sint-Niklaas

Saskia en haar man wensten een mooie foto om omhoog te hangen in hun slaapkamer.Op die manier kwamen ze bij Kockel Fotografie terecht voor een sensuele boudoir reportage!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Annick in Antwerpen

Boudoir met Annick in Antwerpen

Ook als volslanke dame kan je perfect schitteren tijdens een boudoir fotoreportage! Dat bewees Annick tijdens de reportage bij haar thuis. Wist je trouwens dat zij de boudoir shoot cadeau kreeg van haar collega's?! Fantastisch toch!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Evelien in Mechelen

Boudoir met Evelien in Mechelen

Evelien wou haar vriend verrassen met een leuke fotoshoot in lingerie. Het werd een mooie en sensuele reportage bij haar thuis. Keuken, living of slaapkamer? Alle locaties zijn goed om een mooie boudoir reportage te realiseren!

Bekijk de foto's
Header Familieshoot Vanroelen

Familieshoot Vanroelen

De familie Vanroelen kreeg een fotoshoot van hun gezin als huwelijkscadeau. Midden augustus trokken we samen naar het Van Eden Park in Wilrijk

Bekijk de foto's
Header Newborn Liloe

Newborn Liloe

Sophie kreeg voor haar zwangerschap een fotoreportage cadeau van haar beste vriendin. Ze koos deze te gebruiken voor een newbornreportage vlak na de geboorte van haar dochter Liloe

Bekijk de foto's
Header Familieshoot Van Camp

Familieshoot Van Camp

Voor de 60e verjaardag van hun mama, boekten Sarah en Heidi stiekem een familiereportage. Het werd een aangename shoot in de groene omgeving van het Fort van Liezele (Puurs)

Bekijk de foto's
Header Newborn Aurora

Newborn Aurora

Eind vorig jaar deed ik een newborn reportage van collega Olga met pasgeboren dochter Aurora en het gezinEvident was het niet (kinderen hebben niet altijd zin in een fotoreportage) maar we slaagden toch in onderstaande beelden!

Bekijk de foto's
Header Zwangerschap Saskia en Thierry

Zwangerschap Saskia en Thierry

Saskia en Thierry kwamen langs in de studio voor een blijvende herinnering aan hun eerste zwangerschap.

Bekijk de foto's
Header Sensueel naakt met Lies in Leuven

Sensueel naakt met Lies in Leuven

Lies en haar man Dennis contacteerden me voor een sensuele naaktreportage. Dit bracht ons op een zonnige vrijdag naar een B&B in de buurt van Leuven.

Bekijk de foto's
Header Red Together 2018

Red Together 2018

Onze Rode Duivels dartelen alweer vrolijk rond op het WK 2018 in Rusland. Dat verdient uiteraard de nodige aanmoedigingen!

Bekijk de foto's