Onze werkwijze voor jouw boudoir fotoshoot


Zit je al vol spanning? Wacht maar tot je leest wat een boudoir reportage bij Kockel Fotografie allemaal inhoudt.
Met onderstaand stappenplan geven we je alvast een mooie houvast.
Zo ben je voor de volle 100% mee en weet je helemaal wat je mag verwachten.

1
Spannend... Jij gaat ervoor!
Dé ultieme boudoir ervaring begint in de eerste plaats natuurlijk bij jou!

Jij bent helemaal overtuigd en wil een boudoir shoot waarbij we jou op z'n mooist in beeld brengen, ge-wel-dig! Laten we van start gaan en doe een aanvraag via ons contact formulier op deze pagina.

Vermeld bij de aanvraag zeker ook waarom je de boudoir shoot wil doen. Wat is jouw reden? Achter elke boudoir shoot zit namelijk een uniek verhaal. Dat nemen we graag mee doorheen je ervaring!
Werkwijze boudoir - 2 We stemmen je verwachtingen af
2
We stemmen je verwachtingen af
We beginnen uiteraard met het bepalen van een datum en locatie voor jouw unieke boudoir ervaring.

Vervolgens bespreken we waar je naartoe wil met jouw reportage. Dit bepaalt het pakket dat we voor jou zullen voorzien. We vragen voorbeeldfoto's op zodat we helemaal op 1 lijn geraken tussen ons aanbod en jouw verwachtingen.

De afstemmingen gebeuren meestal via mail maar kunnen uiteraard aangevuld worden met een (online) kennismakingsgesprek. Een goed gevoel van begin af aan, dat is ons motto!
3
De voorbereiding
Achter de schermen maken wij werk van de voorbereiding van jouw boudoir shoot. Afhankelijk van het gekozen pakket voorzien wij Make Up en Haarstyling, de locatie in de buurt, ... Dit alles voor uitvoering op de afgesproken datum en tijdstip.

Enkele weken voor jouw shoot ontvang je alle benodigde informatie samen met enkele nuttige tips. Dat geeft je voldoende tijd om je helemaal tot in de puntjes voor te bereiden op jouw shoot!
Werkwijze boudoir - 4 De shoot!
4
De shoot!
Eindelijk! De plannen die we gesmeed hebben worden vanaf nu werkelijkheid.

We zien elkaar op de afgesproken locatie en nemen je vanaf dan mee op onze unieke boudoir ervaring! Onze professionele MUAH neemt je als eerste onder handen (indien inbegrepen in jouw pakket). Daarna gaan we over tot het nemen van stijlvolle sensuele plaatjes!

Tijdens de shoot begeleid ik je met de nodige poses. Ik hou hierbij uiteraard rekening met je wensen, maar pas steeds m'n eigen stijl toe.

Na de shoot stap je gegarandeerd buiten met een wauw gevoel. Dat weet ik nu al!
5
De afwerking
Na de shoot start ik met de afwerking van jouw boudoir reportage. Ik maak een ruime selectie die ik tot in de puntjes afwerk volgens mijn stijl. De hele shoot wordt in totaliteit afgewerkt. Ik lever nooit tussentijdse resultaten op.

Maximum een 3-tal weken na je reportage ontvang je van mij een link naar de resultaten van jouw boudoir ervaring! De resultaten worden beschikbaar gesteld via een privé album op de website. Dit album is afgeschermd en enkel met een paswoord toegankelijk.

Nu is het opnieuw aan jou. Kiezen maar!
Werkwijze boudoir - 5 De afwerking
6
Ontvangst eindresultaat
De geselecteerde foto's worden digitaal in hoge resolutie naar jou toegezonden.

Dit geeft je de mogelijkheid om een mooi eindproduct te maken. Verkies je een canvas voor in de slaapkamer? Of eerder een mooi en stijlvol boek voor je geliefde? Dat kan allemaal met deze foto's in hoge resolutie!

Na ontvangst van het eindresultaat wordt er ook met jou afgestemd of en welke foto's eventueel gepubliceerd mogen worden op mijn website en sociale media. Zonder toestemming wordt er niks gepubliceerd.
Splitter 1

Stijlvolle boudoir foto's voor elke vrouw, dat is ons doel!

Neem nu contact op!


Ben jij klaar voor jouw eigen boudoir ervaring bij Kockel Fotografie?
Of wens je eerst een persoonlijk gesprek om jouw wensen in detail te bespreken?

Contacteer ons vrijblijvend en we kijken meteen of je gewenste datum nog beschikbaar is!
Wij zijn niet gebonden aan regio en doen reportages over heel Vlaanderen.

Willebroek (België)

0475 92 63 48

info (at) kockel-fotografie.be

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.