Blog


Header Bodyscapes met Vee in Willebroek

Bodyscapes met Vee in Willebroek

Jong of oud? Op boudoir staat geen leeftijd! Dat bewijst de 55 jarige Vee die vorige week langskwam in onze studio in Willebroek voor enkele mooie bodyscapes. En of dit een boost gaf aan haar zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Loes in Aalst

Boudoir met Loes in Aalst

Loes boekte een Cosy@home boudoir reportage met een dubbel doel.
Enerzijds wou ze haar zelfvertrouwen een boost geven door mooie sensuele foto's van zichzelf. Daarnaast wenste ze een mooi en intiem geschenk voor haar echtgenoot. Kockel Fotografie bracht haar mooi in beeld! En Loes? She believed she could so she did 🤟🏻

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Wendy in Londerzeel

Boudoir met Wendy in Londerzeel

Wendy kreeg van haar vriend een boudoir fotoshoot cadeau voor hun éénjarig samenzijn! Het werd een aangename boudoir shoot met een mooie donkere moody afwerking. En haar vriend? Die stond erbij, keek ernaar en zag dat het goed was!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Tessa in Geel

Boudoir met Tessa in Geel

Tessa contacteerde me voor een boudoir fotoshoot bij haar thuis. Ze was op zoek naar een origineel cadeau voor haar verloofde.
Dat ze fan is van zwart wit foto's, werd al snel duidelijk tijdens onze kennismakingsgesprek...

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Liesbeth in de studio

Boudoir met Liesbeth in de studio

Nu de studio stilaan afgewerkt geraakt, werd het ook tijd voor de eerste boudoir shoot in de studio. Liesbeth was de eerste die mocht genieten van een aangename boudoir shoot in onze nieuwe studio!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Camille in Kalmthout

Boudoir met Camille in Kalmthout

Camille boekte een boudoir en naaktreportage als pure verwennerij voor zichzelf. Eén en al body positivity, knap toch?! Ze genoot met volle teugen van het dagje me-time tijdens onze aangename en relaxe fotoshoot

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Aline in Gent

Boudoir met Aline in Gent

Aline boekte een boudoir reportage om haar zelfvertrouwen een boost te geven. Na een heerlijke verwenbeurt door de visagiste maakten we volgende reportage!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Anna in Lokeren

Boudoir met Anna in Lokeren

Anna wenste voor Valentijn haar man te verrassen met een mooie sensuele fotoshoot!Naast de fantastische ervaring konden wij haar ook blij maken met volgende mooie fotoreeks

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Lies in Brugge

Boudoir met Lies in Brugge

Lies had een relatiebreuk achter de rug en wou de bladzijde definitief om slaan. Onze boudoir reportage vormde de nodige boost aan zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Vera in Hasselt

Boudoir met Vera in Hasselt

Een origineel cadeau voor een man die -als je zijn woorden mag geloven- alles al heeft? Vera ging op zoek en boekte een mooie en sensuele fotoshoot in lingerie bij Kockel Fotografie! En of haar man blij was met het eindresultaat...

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Griet in Leuven

Boudoir met Griet in Leuven

Griet ontving van haar man een sensuele fotoshoot in lingerie als verjaardagscadeau. Een body positivity shoot voor de mama van 2. Ongekend terrein maar wat zag je haar genieten! Hier een selectie uit de resultaten.

Bekijk de foto's
Header Zwangerschap met Thais en Leila

Zwangerschap met Thais en Leila

Thais en Leila verwachten binnenkort hun eerste kindje samen! Spannend :-) Na wat twijfelen contacteerde Leila me om dit unieke gebeuren toch op de gevoelige plaat vast te leggen!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Eleonora in Lier

Boudoir met Eleonora in Lier

Eleonora wilde haar vriend verrassen met een mooie boudoir reportage die sensualiteit uitstraalt. Afgewisseld met kleur en zwart wit maakten we volgend resultaat!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Anke in Kampenhout

Boudoir met Anke in Kampenhout

Anke -mama van 3- kreeg een boudoir reportage cadeau van haar man. In een sfeervolle loft in Kampenhout brachten we haar op z'n mooist in beeld.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Nele in Bornem

Boudoir met Nele in Bornem

Nele gaf haar man mooie boudoir foto's cadeau voor hun 10e huwelijksverjaardag! Met de mooie resultaten met voornamelijk natuurlijk licht zal dit zeker en vast lukken!

Bekijk de foto's
Header Sensueel naakt met Charlotte in Dendermonde

Sensueel naakt met Charlotte in Dendermonde

Charlotte contacteerde me voor een body positivity naakt reportage. In haar gezellige appartement met veel lichtinval kwamen we tot volgende resultaten.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Katrijn in Willebroek

Boudoir met Katrijn in Willebroek

Als cadeau voor de 30e verjaardag van haar man, boekte Katrijn een boudoir reportage. Resultaat van deze thuisreportage is een mix van mooie, sensuele en op en top vrouwelijke naakt en boudoir foto's!

Bekijk de foto's
Header Relax met Anne in Temse

Relax met Anne in Temse

Samen met Anne werkte ik een cosy relax reportage uit.Het resultaat is volgende reeks van ontspannen, vrouwelijke foto's!

Bekijk de foto's
Header Zwangerschap Anouk en Sam

Zwangerschap Anouk en Sam

Anouk en Sam, stralend in blijde verwachting van hun eerste spruit! Een mooie zwangerschapsreportage in de velden van Relegem bezorgt hen een mooi aandenken aan deze periode.

Bekijk de foto's
Header Zwangerschap Evelien en Jonas

Zwangerschap Evelien en Jonas

Evelien en Jonas wilden een zwangerschapsreportage bij hen thuis in hun pas gerenoveerde woning. Wij zorgden voor een mooi aandenken aan hun eerste zwangerschap!

Bekijk de foto's