Boudoir Fotoshoot in Limburg


Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend, verloofde of echtgenoot?
Wil je jezelf verwennen tijdens wat "me-time" met een mooie fotoreportage met of zonder lingerie?

Kockel Fotografie biedt stijlvolle en intieme boudoir fotoshoots aan bij jou thuis in Limburg of op locatie. De ultieme boost voor jouw zelfvertrouwen!
Bij een boudoir fotoshoot plaats je jezelf in het middelpunt van de belangstelling.

Jong of oud, vol of slank, striemen, grote of kleine boezem? We brengen je in beeld hoe je bent: sensueel en vrouwelijk.
Als fotograaf vind ik het belangrijk dat je je voor, tijdens en na de boudoir sessie goed voelt.
Ik zorg daarom voor een persoonlijke aanpak en hou rekening met jouw wensen.

Splitter 1

Wat is jouw reden voor een boudoir reportage?


Heb je nog dat extra duwtje nodig waarom jij die fantastische boudoir fotoshoot bij Kockel Fotografie verdient?
We geven je alvast wat inspiratie met volgende 10 originele redenen!

1
Het is jouw verjaardag of die van je partner
2
Even me-time voor jezelf, dat mag toch?
3
Een ondeugend cadeau voor hem voor Valentijn?
4
Een origineel kerstcadeau
5
Je wil een spannend cadeau voor je verloofde!
6
Het betekent de start van een nieuw hoofdstuk
7
Je mooiste lingerie verdient wat extra aandacht
8
Je verlangt naar een stijlvolle sensuele fotoshoot
9
Je lichaam is aan het veranderen
10
Je wenst stijlvolle foto's van hoe je lichaam echt is
Splitter 2

Wat kost een boudoir shoot?


Hieronder vind je de prijs en informatie van de verschillende pakketten bij Kockel Fotografie.
Vind je niet exact wat je zoekt? Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste offerte op maat!

Cosy@Home

€ 250
inclusief 21% BTW
 • Online kennismakingsgesprek
 • Bij jou thuis in Limburg of je eigen locatie
 • Duurtijd: 3 uur
 • Exclusief make-up & haar
 • Inclusief verplaatsing*
 • Begeleiding bij alle poses
 • Inclusief 15 digitale foto's in HR

Glamour

€ 450
inclusief 21% BTW
 • Online kennismakingsgesprek
 • Bij jou thuis in Limburg of je eigen locatie
 • Duurtijd: 3 uur
 • Inclusief make-up & haar
 • Inclusief verplaatsing*
 • Begeleiding bij alle poses
 • Inclusief 20 digitale foto's in HR

All-in

€ 650
inclusief 21% BTW
 • Online kennismakingsgesprek
 • Inclusief locatie
 • Duurtijd: 4 uur
 • Inclusief make-up & haar
 • Inclusief verplaatsing*
 • Begeleiding bij alle poses
 • Inclusief 25 digitale foto's in HR

* Verplaatsingen binnen een straal van 25 km rond Willebroek (België) zijn inbegrepen. Bij verdere verplaatsingen wordt een tarief van € 0,50 per extra km toegepast.

Splitter 3

De Fotograaf


De Fotograaf

Ik ben Steven, jouw boudoir fotograaf in Limburg!

Als mannelijke fotograaf ben ik al meer dan 10 jaar vol passie en overgave actief in de fotografiewereld.

Waarom ik gestart ben met boudoir fotografie? Ik hou ervan om mensen op hun mooist in beeld te brengen. Want ook jij bent mooi! Ik breng je graag in beeld hoe je bent: Enkel door te spelen met licht en donker en bovenal zonder photoshop! Ik geef je tips bij het poseren en hou hierbij uiteraard rekening met je mindere kantjes. Ervaring is niet vereist!

Samen met de visagiste kiezen we de perfecte make up, hairstyling en outfits. Met deze persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat jouw boudoir reportage een body positivity ervaring is waar je met veel plezier naar zal terug kijken!

Bekijk onze werkwijze...

Splitter 4

Veelgestelde vragen


Wij werken zonder wachtlijst.

Een boudoir reportage bij Kockel Fotografie wordt bevestigd door het betalen van een voorschotfactuur. Hiermee wordt jouw datum definitief vastgelegd in onze agenda en hebben we steeds een accuraat zicht op alle aankomende shoots.

Gemiddeld gezien duurt het 1 tot 2 maand tussen de boeking en de effectieve uitvoering van de fotoshoot.

Jazeker, een boudoir fotoshoot is geschikt voor de gewone vrouw ongeacht leeftijd en lichaamsbouw. Jong of oud, vol of slank, sproetjes, striemen, grote of kleine boezem? Je bent mooi zoals je bent, en we maken van jou stijlvolle foto’s. Puur, sensueel en tegelijk krachtig!

Wij zorgen indien gewenst ook voor professionele make-up en haar zodat je op en top klaar bent voor een onvergetelijke dag. De fotosessie wordt volledig naar jouw wensen ingevuld.

We halen je uit je comfort zone en samen met de visagiste brengen we het beste in jou naar boven. Een boudoir reportage is een ware boost voor je zelfvertrouwen! Eén en al vrouw zijn en pure body positiviteit!

Dat hoeft geen enkel probleem te zijn, niemand is perfect!

Graag bespreek ik eerst even wat jij als je mindere kantjes aanschouwt zodat ik hier rekening mee kan houden. Door het flitslicht zo op te stellen of door bepaalde poses voor te stellen kunnen we in de meeste gevallen de kantjes waar jij minder tevreden over bent camoufleren.

Uiteraard zijn dit allemaal zaken waarin jij je als vrouw helemaal sexy voelt. Ook de favorietjes van je partner mogen hier uiteraard niet bij ontbreken:

- Voldoende lingeriesetjes (of bodies), waar je je goed in voelt
- Schoenen met hoge hakken
- Juwelen, parelsnoeren, armbanden
- Het favoriete hemd of shirt van je partner
- Een zijden kimono
- ...

Neen!

De grens tussen lingerie, bedekt naakt en volledig naakt is een grens die jij als vrouw helemaal zelf bepaalt! Elke dame heeft een andere grens en die wordt te allen tijde gerespecteerd tijdens de fotoshoot. Jij hebt volledige controle!

Als fotograaf tracht ik altijd mooie, stijlvolle en prikkelende beelden te maken. Dit kan zowel met als zonder lingerie.

Naargelang het gekozen pakket, stel ik zelf een locatie in de buurt voor of dient deze voorzien te worden door jou.
De uiteindelijke locatie bepalen we sowieso in samenspraak.

Het mooiste resultaat voor een boudoir shoot verkrijg je in een slaapkamer. Dat kan je eigen slaapkamer zijn of die van je buurvrouw, familie of vrienden. Of wat dacht je van die schitterende hotelkamer waar je laatst een nachtje hebt doorgebracht?

Indien je geen locatie bij de hand hebt, kunnen we steeds samen op zoek gaan naar een mooie locatie in de buurt die voldoet aan jouw verwachtingen!

Uiteraard mag dat!

Let wel op, uit ervaring weten we dat het niet gemakkelijk is om je te laten fotograferen terwijl iemand staat te kijken. Die giechelmomenten hebben we allemaal al wel eens meegemaakt, niet?
Persoonlijk zou ik aanraden om alleen te komen, maar indien je toch wenst iemand mee te nemen, kies dan zeker iemand bij wie je je echt op jouw gemak voelt , zeker in lingerie outfits.

Vergeet ook niet dat meestal een boudoir shoot een verrassing is voor jouw partner.

Jazeker!

De prijzen vermeld op onze website zijn prijzen voor een boudoir reportage voor één dame.
Wij begrijpen echter helemaal dat een sensuele fotoshoot in lingerie op zich een hele ervaring is die je graag wil delen met je partner. Jij en hij, heerlijk samen! Een intense beleving van sensualiteit als koppel mooi vastgelegd op beeld.

Wat kost een koppel boudoir shoot bij Kockel Fotografie? We vragen een vaste toeslag van 100 euro bovenop de hierboven vermelde pakketprijzen.

Vertrouwen dragen we bij elke boudoir fotoshoot hoog in het vaandel! We willen dan ook dat jij je helemaal op je gemak voelt en kan schitteren in jouw prachtige lingerie. Alleen zo krijgen we het verwachte resultaat op de foto's.

Door mijn jarenlange ervaring als boudoir fotograaf weet ik als geen ander hoe ik jou op je gemak kan stellen. JIJ bent uniek en bepaalt de grenzen van jouw fotoreportage!

Wens je je direct thuis te voelen? Breng dan gerust een streepje eigen muziek mee en speel deze af op onze bluetooth speaker!

Als fotograaf wil ik maar al te graag naar buiten komen met al dat prachtige werk. Gouden regel hierbij is dat ik hier altijd expliciet toesteming voor vraag alvorens ik iets openbaar maak. We begrijpen dat onze sensuele foto's vaak enkel voor privé gebruik zijn. Je zal dus geen foto's zien verschijnen zonder expliciete toestemming.

Jouw geselecteerde foto's worden na afwerking digitaal aangeleverd in twee formaten:

- Lage resolutie met copyright Deze foto's mag je gebruiken om te publiceren op het internet (vb. Facebook, ...) indien gewenst
- Hoge resolutie zonder watermerk Dit zijn je foto's in de beste en hoogste kwaliteit! Deze bieden je de mogelijkheid om zelf een canvas, afdruk, fotoboek,... aan te maken met een prachtige afwerking!

Wist je trouwens dat de opgeleverde boudoir foto's regelmatig gebruikt worden om de slaapkamer te decoreren?

In elk pakket zit standaard een bepaald aantal digitale foto's in HR mee inbegrepen. Het privé album waaruit je kan kiezen bevat altijd meer foto's dan het aantal dat je mag selecteren.

Wens je graag toch meer foto's dan het aantal dat inbegrepen is in je pakket? Dat kan aan de prijs van 10 euro per extra foto bovenop het aantal van je gekozen pakket.

Heb je na het lezen van deze pagina nog bijkomende vragen of twijfels om jou te overtuigen van jouw eigen boudoir fotoreportage?
Bel me gerust op het nummer 0475/92.63.48 om je vragen te beantwoorden en alle twijfels weg te nemen.

Wil je jouw specifieke wensen liever bespreken via een online kennismakingsgesprek? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Vraag jouw kennismakingsgesprek aan via het contactformulier op de website.

Elke situatie is anders en heeft soms een specifiek antwoord nodig. Bovendien is dit al een eerste manier om kennis te maken met onze persoonlijke aanpak!


Als jij niet in jezelf investeert, wie doet het dan voor je?

Ervaringen


Ervaring Anne
Vanessa

Ik raad ten zeerste aan om met Steven samen te werken. 

Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, laat staan ​​boudoir, maar hij was zeer professioneel, vriendelijk en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde.
Hij was geduldig en begeleidde me bij elke pose.

De foto's overtreffen mijn verwachtingen en de hele shoot was erg leuk!

Ervaring Vanessa

Lees meer ervaringen...

Vorige reportages


Zij gingen jou voor met een reportage bij Kockel Fotografie

Header Relax met Anne in Temse

Relax met Anne in Temse

Header Boudoir met Anna in Lokeren

Boudoir met Anna in Lokeren

Header Sensuele boudoir met Vanessa in Roeselare

Sensuele boudoir met Vanessa in Roeselare

Header Boudoir met Eleonora in Lier

Boudoir met Eleonora in Lier

Header Boudoir met Evelien in Mechelen

Boudoir met Evelien in Mechelen

Header Boudoir met Anke in Kampenhout

Boudoir met Anke in Kampenhout

Header Body positivity shoot met Emy in Kortrijk

Body positivity shoot met Emy in Kortrijk

Header Boudoir met Lies in Brugge

Boudoir met Lies in Brugge

Header Portfolio Boudoir

Portfolio Boudoir

Tags


art nude | artistiek naakt | bedekt naakt | boudoir fotograaf | body positivity | boudoir sessie | echtgenote | erotische fotoshoot | fotoshoot in lingerie | koppel | koppelboudoir | lingerie | lingerie fotoshoot | lingerieshoot | naakt fotoshoot | naaktshoot | ondergoed | partner | sensualiteit | sensueel naakt | sensuele fotoshoot | sensueel naakt | sexy | teasing | uitdagend | valentijn | valentijnshoot | verlangen | verloofde | verrassing | vrouw | woman empowerment | zelfbeeld | zelfliefde | zelfvertrouwen

Boudoir is de kunst van het omarmen van je eigen lichaam, met al zijn perfecte imperfecties.

Neem nu contact op!


Ben jij klaar voor jouw eigen boudoir ervaring bij Kockel Fotografie?
Of wens je eerst een persoonlijk gesprek om jouw wensen in detail te bespreken?

Contacteer ons vrijblijvend en we kijken meteen of je gewenste datum nog beschikbaar is!
Wij zijn niet gebonden aan regio en doen reportages over heel Vlaanderen.

Willebroek (België)

0475 92 63 48

info (at) kockel-fotografie.be

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.