Blog


Header Boudoir met Charlotte in Duffel

Boudoir met Charlotte in Duffel

Charlotte nam contact op voor een mooie boudoir reportage bij haar thuis. Na haar zwangerschap wou ze graag een stijlvolle fotoreportage van zichzelf.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Linde in Oostende

Boudoir met Linde in Oostende

Linde zocht en vond een een uniek cadeau voor haar verloofde: een sensuele boudoir reportage. Net zoals bij sommige dames was ook zij op voorhand nog wat onzeker over het hele gebeuren. We zorgden voor een transparante begeleiding en zie: ze straalt!Wat een mooi resultaat hebben we samen gerealiseerd. Eén en al body positivity. Mooi toch?

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Machteld in Bornem

Boudoir met Machteld in Bornem

Een last minute cadeau voor je verloofde? Waarom geen boudoir fotoshoot! Machteld boekte de Cosy@Home shoot als verrassing voor haar toekomstige. Op hun appartement werd het een fantastische reportage vol zelfliefde!

Bekijk de foto's
Header Bodyscapes met Vee in Willebroek

Bodyscapes met Vee in Willebroek

Jong of oud? Op boudoir staat geen leeftijd! Dat bewijst de 55 jarige Vee die vorige week langskwam in onze studio in Willebroek voor enkele mooie bodyscapes. En of dit een boost gaf aan haar zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's
Header Lazy Sunday met Anne in Temse

Lazy Sunday met Anne in Temse

Een winterse zondagochtend met een heerlijke tas koffie erbij! Meer hadden ik en Anne niet nodig voor een mooie Cosy @ Home shoot

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Loes in Aalst

Boudoir met Loes in Aalst

Loes boekte een Cosy@home boudoir reportage met een dubbel doel.
Enerzijds wou ze haar zelfvertrouwen een boost geven door mooie sensuele foto's van zichzelf. Daarnaast wenste ze een mooi en intiem geschenk voor haar echtgenoot. Kockel Fotografie bracht haar mooi in beeld! En Loes? She believed she could so she did 🤟🏻

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Wendy in Londerzeel

Boudoir met Wendy in Londerzeel

Wendy kreeg van haar vriend een boudoir fotoshoot cadeau voor hun éénjarig samenzijn! Het werd een aangename boudoir shoot met een mooie donkere moody afwerking. En haar vriend? Die stond erbij, keek ernaar en zag dat het goed was!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Tessa in Geel

Boudoir met Tessa in Geel

Tessa contacteerde me voor een boudoir fotoshoot bij haar thuis. Ze was op zoek naar een origineel cadeau voor haar verloofde.
Dat ze fan is van zwart wit foto's, werd al snel duidelijk tijdens onze kennismakingsgesprek...

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Liesbeth in de studio

Boudoir met Liesbeth in de studio

Nu de studio stilaan afgewerkt is, werd het tijd voor de eerste boudoir shoot in de studio. Liesbeth genoot als eerste van een Boudoir@Studio.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Camille in Kalmthout

Boudoir met Camille in Kalmthout

Camille boekte een boudoir en naaktreportage als pure verwennerij voor zichzelf. Eén en al body positivity, knap toch?! Ze genoot met volle teugen van het dagje me-time tijdens onze aangename en relaxe fotoshoot

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Aline in Gent

Boudoir met Aline in Gent

Aline boekte een boudoir reportage om haar zelfvertrouwen een boost te geven. Na een heerlijke verwenbeurt door de visagiste maakten we volgende reportage!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Anna in Lokeren

Boudoir met Anna in Lokeren

Anna wenste voor Valentijn haar man te verrassen met een mooie sensuele fotoshoot!Naast de fantastische ervaring konden wij haar ook blij maken met volgende mooie fotoreeks

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Lies in Brugge

Boudoir met Lies in Brugge

Lies had een relatiebreuk achter de rug en wou de bladzijde definitief om slaan. Onze boudoir reportage vormde de nodige boost aan zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Vera in Hasselt

Boudoir met Vera in Hasselt

Een origineel cadeau voor een man die -als je zijn woorden mag geloven- alles al heeft? Vera ging op zoek en boekte een mooie en sensuele fotoshoot in lingerie bij Kockel Fotografie! En of haar man blij was met het eindresultaat...

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Griet in Leuven

Boudoir met Griet in Leuven

Griet ontving van haar man een sensuele fotoshoot in lingerie als verjaardagscadeau. Een body positivity shoot voor de mama van 2. Ongekend terrein maar wat zag je haar genieten! Hier een selectie uit de resultaten.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Eleonora in Lier

Boudoir met Eleonora in Lier

Eleonora wilde haar vriend verrassen met een mooie boudoir reportage die sensualiteit uitstraalt. Afgewisseld met kleur en zwart wit maakten we volgend resultaat!

Bekijk de foto's