Blog


Header Sensuele boudoir met Vanessa in Roeselare

Sensuele boudoir met Vanessa in Roeselare

Vanessa was op zoek naar een origineel cadeau voor de verjaardag van haar vriend. In onze sensuele Cosy@Home boudoir reportage vond ze de perfecte match!

Bekijk de foto's
Header Sunset boudoir met Abby Curious in Kalmthout

Sunset boudoir met Abby Curious in Kalmthout

Ingrediënten: Een zelfzekere dame, een mooie locatie in de natuur en een prachtige zonsondergang! Meer was er niet nodig om tijdens de shoot met Abby Curious topresultaten te bereiken.

Bekijk de foto's
Header Car boudoir met Annelies in Willebroek

Car boudoir met Annelies in Willebroek

De vriend van Annelies is zot van haar, maar ook van zijn auto. Een boudoir shoot gecombineerd met de auto leek dus het perfecte cadeau voor zijn verjaardag.

Bekijk de foto's
Header Body positivity shoot met Emy in Kortrijk

Body positivity shoot met Emy in Kortrijk

Emy boekte een boudoir shoot om haar zelfvertrouwen een mooie boost te geven. De emoties bij het zien van de resultaten waren duidelijk: missie geslaagd!

Bekijk de foto's
Header Sensuele fotoshoot met Els in Knokke

Sensuele fotoshoot met Els in Knokke

Els werd 50 en had de afgelopen tijd heel hard aan haar lichaam gewerkt. Hoog tijd dus om dit lichaam mooi in beeld te brengen met een sensuele boudoir shoot!

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Vanja in Puurs-Sint-Amands

Boudoir met Vanja in Puurs-Sint-Amands

Een origineel cadeau voor haar man? Check! Dit is het resultaat van de Cosy@Home boudoir sessie die we bij Vanja thuis deden. Vanja houdt van mooie donkere beelden met veel schaduw. Valt het op? ;-)

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Charlotte in Duffel

Boudoir met Charlotte in Duffel

Charlotte wenste een herinnering aan haar eigen lichaam. Na de shoot volgde de preventieve wegname van haar borsten met reconstructie wegens BRCA1 positief.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Linde in Oostende

Boudoir met Linde in Oostende

Linde zocht en vond een een uniek cadeau voor haar verloofde: een sensuele boudoir reportage. Net zoals bij sommige dames was ook zij op voorhand nog wat onzeker over het hele gebeuren. We zorgden voor een transparante begeleiding en zie: ze straalt!Wat een mooi resultaat hebben we samen gerealiseerd. Eén en al body positivity. Mooi toch?

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Machteld in Bornem

Boudoir met Machteld in Bornem

Een last minute cadeau voor je verloofde? Waarom geen boudoir fotoshoot! Machteld boekte de Cosy@Home shoot als verrassing voor haar toekomstige. Op hun appartement werd het een fantastische reportage vol zelfliefde!

Bekijk de foto's
Header Bodyscapes met Vee in Willebroek

Bodyscapes met Vee in Willebroek

Jong of oud? Op boudoir staat geen leeftijd! Dat bewijst de 55 jarige Vee die vorige week langskwam in onze studio in Willebroek voor enkele mooie bodyscapes. En of dit een boost gaf aan haar zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's
Header Lazy Sunday met Anne in Temse

Lazy Sunday met Anne in Temse

Een winterse zondagochtend met een heerlijke tas koffie erbij! Meer hadden ik en Anne niet nodig voor een mooie Cosy @ Home shoot

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Loes in Aalst

Boudoir met Loes in Aalst

Loes boekte een Cosy@home boudoir reportage met een dubbel doel.
Enerzijds wou ze haar zelfvertrouwen een boost geven door mooie sensuele foto's van zichzelf. Daarnaast wenste ze een mooi en intiem geschenk voor haar echtgenoot. Kockel Fotografie bracht haar mooi in beeld! En Loes? She believed she could so she did 🤟🏻

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Wendy in Londerzeel

Boudoir met Wendy in Londerzeel

Wendy kreeg van haar vriend een boudoir shoot cadeau voor hun éénjarig samenzijn! Het werd een toffe boudoir shoot met een donkere moody afwerking.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Tessa in Geel

Boudoir met Tessa in Geel

Tessa contacteerde me voor een boudoir fotoshoot bij haar thuis. Ze was op zoek naar een origineel cadeau voor haar verloofde.
Dat ze fan is van zwart wit foto's, werd al snel duidelijk tijdens onze kennismakingsgesprek...

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Liesbeth in de studio

Boudoir met Liesbeth in de studio

Nu de studio stilaan afgewerkt is, werd het tijd voor de eerste boudoir shoot in de studio. Liesbeth genoot als eerste van een Boudoir@Studio.

Bekijk de foto's
Header Boudoir met Camille in Kalmthout

Boudoir met Camille in Kalmthout

Camille boekte een boudoir en naaktreportage als pure verwennerij voor zichzelf. Eén en al body positivity, knap toch?! Ze genoot met volle teugen van het dagje me-time tijdens onze aangename en relaxe fotoshoot

Bekijk de foto's