Blog


Boudoir met Lies in Brugge

Lies had een relatiebreuk achter de rug en vond dat het tijd was om de bladzijde definitief om te slaan. Een boudoir reportage bij Kockel Fotografie luidde het begin in van een nieuwe start, vol ambitie en zelfvertrouwen!

Bekijk de foto's

Boudoir met Vera in Hasselt

Een origineel cadeau voor een man die -als je zijn woorden mag geloven- alles al heeft? Vera ging op zoek en boekte een mooie en sensuele fotoshoot in lingerie bij Kockel Fotografie! En of haar man blij was met het eindresultaat...

Bekijk de foto's

Boudoir met Griet in Leuven

Griet ontving van haar man een sensuele fotoshoot in lingerie als verjaardagscadeau. Een body positivity shoot voor de mama van 2. Ongekend terrein maar wat zag je haar genieten! Hier een selectie uit de resultaten.

Bekijk de foto's

Zwangerschap met Thais en Leila

Thais en Leila verwachten binnenkort hun eerste kindje samen! Spannend :-) Na wat twijfelen contacteerde Leila me om dit unieke gebeuren toch op de gevoelige plaat vast te leggen!

Bekijk de foto's

Boudoir met Eleonora in Lier

Eleonora wilde haar vriend verrassen met een mooie boudoir reportage die sensualiteit uitstraalt. Afgewisseld met kleur en zwart wit maakten we volgend resultaat!

Bekijk de foto's

Boudoir met Anke in Kampenhout

Anke -mama van 3- kreeg een boudoir reportage cadeau van haar man. In een sfeervolle loft in Kampenhout brachten we haar op z'n mooist in beeld.

Bekijk de foto's

Boudoir met Nele in Bornem

Nele gaf haar man mooie boudoir foto's cadeau voor hun 10e huwelijksverjaardag! Met de mooie resultaten met voornamelijk natuurlijk licht zal dit zeker en vast lukken!

Bekijk de foto's

Sensueel naakt met Charlotte in Dendermonde

Charlotte contacteerde me voor een body positivity naakt reportage. In haar gezellige appartement met veel lichtinval kwamen we tot volgende resultaten.

Bekijk de foto's

Boudoir met Katrijn in Willebroek

Als cadeau voor de 30e verjaardag van haar man, boekte Katrijn een boudoir reportage. Resultaat van deze thuisreportage is een mix van mooie, sensuele en op en top vrouwelijke naakt en boudoir foto's!

Bekijk de foto's

Relax met Anne in Temse

Samen met Anne werkte ik een cosy relax reportage uit.Het resultaat is volgende reeks van ontspannen, vrouwelijke foto's!

Bekijk de foto's

Zwangerschap Anouk en Sam

Anouk en Sam, stralend in blijde verwachting van hun eerste spruit! Een mooie zwangerschapsreportage in de velden van Relegem bezorgt hen een mooi aandenken aan deze periode.

Bekijk de foto's

Zwangerschap Evelien en Jonas

Evelien en Jonas wilden een zwangerschapsreportage bij hen thuis in hun pas gerenoveerde woning. Wij zorgden voor een mooi aandenken aan hun eerste zwangerschap!

Bekijk de foto's

Natuurlijk licht met Michelle in Antwerpen

Onlangs mocht ik model Michelle voor mijn lens verwelkomen. De shoot werd gerealiseerd met énkel natuurlijk licht in een moderne woning.

Bekijk de foto's

Boudoir met Saskia in Sint-Niklaas

Saskia en haar man wensten een mooie foto om omhoog te hangen in hun slaapkamer.Op die manier kwamen ze bij Kockel Fotografie terecht voor een sensuele boudoir reportage!

Bekijk de foto's

Boudoir met Annick in Antwerpen

Ook als volslanke dame kan je perfect schitteren tijdens een boudoir fotoreportage! Dat bewees Annick tijdens de reportage bij haar thuis. Wist je trouwens dat zij de boudoir shoot cadeau kreeg van haar collega's?! Fantastisch toch!

Bekijk de foto's

Boudoir met Evelien in Mechelen

Evelien wou haar vriend verrassen met een leuke fotoshoot in lingerie. Het werd een mooie en sensuele reportage bij haar thuis. Keuken, living of slaapkamer? Alle locaties zijn goed om een mooie boudoir reportage te realiseren!

Bekijk de foto's

Familieshoot Vanroelen

De familie Vanroelen kreeg een fotoshoot van hun gezin als huwelijkscadeau. Midden augustus trokken we samen naar het Van Eden Park in Wilrijk

Bekijk de foto's

Newborn Liloe

Sophie kreeg voor haar zwangerschap een fotoreportage cadeau van haar beste vriendin. Ze koos deze te gebruiken voor een newbornreportage vlak na de geboorte van haar dochter Liloe

Bekijk de foto's

Familieshoot Van Camp

Voor de 60e verjaardag van hun mama, boekten Sarah en Heidi stiekem een familiereportage. Het werd een aangename shoot in de groene omgeving van het Fort van Liezele (Puurs)

Bekijk de foto's

Newborn Aurora

Eind vorig jaar deed ik een newborn reportage van collega Olga met pasgeboren dochter Aurora en het gezinEvident was het niet (kinderen hebben niet altijd zin in een fotoreportage) maar we slaagden toch in onderstaande beelden!

Bekijk de foto's
Footerquote